Hasiči zlikvidovali požiar domu a pomohli zraneným pri nehode

22.12.2011 Michalovce

Nacina Ves/Kurov 22. decembra (TASR) - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa v stredu (21.12.) večer podieľali na likvidácii požiaru v obci Nacina Ves v Michalovskom okrese. Oheň tu napáchal škody za 10.000 eur. Zasahovali aj pri dopravnej nehode neďaleko Kurova v okrese Bardejov, kde traja ľudia utrpeli zranenia.
Hlásenie o dopravnej nehode v katastri obce Kurov dostali hasiči v stredu približne o 22.35 h. \"Všetky tri osoby museli príslušníci okresného riaditeľstva HaZZ v Bardejove vyslobodzovať z havarovaného dodávkového vozidla pomocou hydraulického náradia. Následne pomohli s ošetrovaním zranených a ich naložením do vozidiel záchrannej zdravotnej služby,\" informoval TASR Miroslav Skička z Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove.
Požiar rodinného domu v Nacinej Vsi, časť Stankovce, sa rozšíril v stredu pred 18.00 h z prízemnej miestnosti na stropnú konštrukciu. \"Jeho pravdepodobnou príčinou je nedbalosť pri fajčení. K zraneniu osôb nedošlo,\" uviedol pre TASR Jozef Mižura z operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v Košiciach. Ako dodal, oheň napáchal škody za 10.000 eur, uchránené hodnoty vyčíslili na sumu 20.000 eur.
 

Vyberte región